Up

Copywriter Engels - Nederlands

Vraag Up om voor jouw bedrijf te schrijven.

Hier is een overzicht van de Copywriting diensten die Liesbeth De Smedt jou kan bieden:

Tweetalig Engels - Nederlands

Handig als je maar één keer een tweetalige tekstschrijver hoeft te briefen. Iemand die jouw visie met alle nuances kan verwerken in een tekst in zowel Engels als Nederlands.

Zakelijke SEO-teksten

Up schrijft alle soorten zakelijke teksten voor website, mobiel en print. Liesbeth is het gewend om als ghostwriter met beperkte input of op basis van interviews te werken.

Eindredactie

Schrijf je liever zelf en wil je enkel een correctieronde? Liesbeth is gediplomeerd taalkundige en kan de spelling, grammatica, woordkeuze of structuur verbeteren.

Externe aankondigingen

Up vindt de pareltjes in je bedrijf en kan ze op een nieuwswaardige manier verwoorden in externe aankondigingen zodat jouw nieuws opvalt bij journalisten en op social media.

Interne mededelingen

In lijn met je bedrijfscultuur, schrijft Up voor intranet, nieuwsbrieven, e-mail, beeldschermen en bijeenkomsten. Teksten die bedrijfsleiders en medewerkers enthousiasmeren.

Communicatie specialisatie

Up maakt messaging, positionering, persberichten of awards inzendingen. Je kunt ook partneren met Up om teksten van medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Werkwijze

Naargelang de opdracht en de wensen van de klant bepalen we samen de beste aanpak.

Up werkt met een uurtarief of pakketten die de volgende zaken omvatten:

  • Briefing
  • Tekst in het Engels en/of Nederlands
  • Feedbackronde
  • Finaliseren tekst
  • Evaluatie / Opvolgmoment